Image

Koupání

Přírodní koupání i celoroční možnosti.

Celoroční koupání

Aquacentrum Slunce Rýmařov

Aquacentrum Slunce v Rýmařově patří k Hotelu Slunce a je určeno široké veřejnosti - místním obyvatelům, hotelovým hostům i turistům, kteří tráví svou dovolenou v Rýmařově či v Jeseníkách - tedy všem milovníkům vodních radovánek a relaxace. Aquacentrum není součástí budovy hotelu, ale nachází se v těsné blízkosti.
Adresa: Jesenikcá 4, 79501 Rýmařov,  Tel.: +420 777 273 776
E-mail: hotelslunce@jeseniky.com Web: http://hotelslunce.jeseniky.com/

Venkovní a přírodní koupání

Rybník v Edrovicích

Možnost koupání je v příjemném prostředí na západním okraji města, cca 750 m od náměstí Míru (Sokolovská ulice) v Rýmařově. Pláž je travnatá s pozvolným vstupem do vody. Okolí je vhodné zejména pro pěší výlety a cykloturistiku. Rozmanitost služeb není příliš velká (hřiště, skluzavka, záchody, občerstvení), ale dostačující pro návštěvníky, kteří upřednostňují přírodní koupání.

Venkovní koupání v blízkém okolí:

Městské koupaliště Bruntál

Koupaliště je umístěno v sadech v centru města. Bazén 33 x 15 m s maximální hloubkou 1,9 m a dětské brouzdaliště 15 x 15 m. Součástí služeb v areálu je možnost využití hřiště na plážový volejbal a míčové hry. Děti mají k dispozici pískoviště, skluzavky, průlezky a vodní skluzavky, restaurace. Kavalcova 33, 792 01 Bruntál. Tel. +420 554 711 585, E-mail: blazek@tsbruntal.cz Web: www.sportbruntal.cz

Partneři Turistického informačního centra Rýmařov